Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvlaki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergoda grillspett som du kan grilla på grillen, i grillpanna eller i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 8-12 små spett av trä i kallt vatten ca 10 min. Putsa och skär köttet i små kuber. Trä upp köttet tätt på spetten. Blanda oljan med citronsaft, pressad vitlök, rosmarin och peppar. Pensla spetten med marinaden och låt spetten marinera i kylskåpet minst 2 tim.
  2. Grilla spetten på utegrill, i grillpanna eller i ugnen ca 8 min runt om. Salta spetten. Servera med klyftpotatis och grekisk bondsallad av tomater, gurka, lök och fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.