Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvlaki

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Goda grillspett som går åt rykande fort! Så snabba dig...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm.
  2. Blanda smör- och rapsolja med citronskal, salt, peppar, vitlök och oregano i en bunke.
  3. Lägg i köttet och rör om.
  4. Trä upp köttet på 10 blötlagda träspett.
  5. Grilla spetten runt om över glöd, 6-8 min.
  6. Grilla gärna några tomathalvor samtidigt.
  7. Tips! Prova att pressa citronsaft över nygrillat kött. Så gör man i Grekland!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.