Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Otroligt gott och nyttigt matbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda först de torra ingredienserna (vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, fröblandningen, salt och bikarbonat). Tillsätt fil, olivolja och sirapen och rör om.
  2. Smörj 3 st avlånga brödformar (ca 1½ liters) och ”bröa” med sesamfrön.
  3. Häll i smeten, formarna fylls till ungefär hälften.
  4. Grädda i 170 grader i ca 1-1½ timma Stjälp upp och låt svalna på skärbräda under duk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tillberga 2 december 2009

    hur går de med solroskärnorna blir dom GRÖNA? jag har bakat börd och fått otroligt gröna frön i limpan de var ett bröd med bakpulver och fil de oxå

  • akml 2 december 2009

    Hej "Tillberga"! Är det inte pumpakärnorna du tänker på? Dom är ju gröna...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.