Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta i räksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva purjolöken och låt det smälta i mycket smör/margarin i stekpanna(ingen färg). Lägg purjolöken i ugnsfast form. Vik fiskfiléerna på mitten och lägg fisken på purjolöken. Krydda efter smak (fisk gillar mycket kryddor) Rör ihop crème fraiche och räkosten och häll över fisken. Ställ in i ugn på 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Receptglad 27 augusti 2014

    Enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.