Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina spenaten. Skölj och strimla purjon. Lägg spenaten och purjon i en ugnssäker form. Strö över salt, kryddor och potatismjöl.
  3. Vik ihop spättafileérna. Lägg dem på spenat/purjobädden. Blanda grädde, senap och salt. Häll blandningen över fisken. Strö över osten.
  4. Grädda i ugnen ca. 20 min.
  5. Servera med pressad potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.