Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta under fraichetäcke

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fisk är väldigt bra vardagsmat, för det går fort att få på bordet. Gott är det också, och enkelt att variera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svamp och purjolök. Fräs det i en stekpanna. Lägg fisken i en ugnsfast form och svamp-lökfräset ovanpå. Salta och peppra.
  2. Blanda crème fraiche, chilisås, vitlök (finhackad), timjan och rosépeppar. Bred blandningen över fisken och stek i 200 grader i 20 minuter.
  3. Servera med kokt potatis, morot och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.