Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättafilé med curryräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Räkröran är underbar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjolöken i matfett. Tillsätt curry och paprika. Häll i crème fraiche. Håll såsen varm. Salta fiskfiléerna. Vänd dem i uppvispat ägg och sedan i ströbröd. Stek fisken i fett på medelstark värme, ca 2-3 minuter på var sida.
  2. Lägg räkorna i såsen. Värm såsen utan att låta den koka.
  3. Strö lite persilja över fisken när du serverar den. Bjud citronskivor och kokt eller pressad potatis till.
  4. Tips! Räkröran är också god att servera på en toast (stekt brödskiva).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.