- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkel och god fiskgratäng
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader
Smörj en ugnsfast form
Salta rödspättsfileerna och lägg i formen.
Kärna ur tomaterna och skär dem i små bitar.
Finstrimla purjolöken
Blanda tomat, purjo och creme fraiche i en bunke,
smula ner 1 fiskbuljongtärning.
Krydda med salt, peppar, cayenne och en eller flera torkade örter - dragon och basilika funkar väldigt bra. Smaka av!
- Häll blandningen över fisken.
Strö den rivna osten över,
in i ugnen i ca 20 minuter.
- Servera med ris och en god sallad
Publicerat den
12 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod och enkel vardagsmiddag! Passar med såväl ris som potatismos. Tackar!!