Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel och god fiskgratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Smörj en ugnsfast form Salta rödspättsfileerna och lägg i formen. Kärna ur tomaterna och skär dem i små bitar. Finstrimla purjolöken Blanda tomat, purjo och creme fraiche i en bunke, smula ner 1 fiskbuljongtärning. Krydda med salt, peppar, cayenne och en eller flera torkade örter - dragon och basilika funkar väldigt bra. Smaka av!
  2. Häll blandningen över fisken. Strö den rivna osten över, in i ugnen i ca 20 minuter.
  3. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 5 september 2008

    Jättegod och enkel vardagsmiddag! Passar med såväl ris som potatismos. Tackar!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.