Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter mums...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 C.
  2. Smörj en ugnsäker form, lägg i filéerna, salta och peppra.
  3. Bryn smör i en kastrull, lägg i strimlad purjolök och fräs på låg värme några minuter.
  4. Strö över vetemjölet och späd med grädden och vinet. Krydda med senapen och timjanen. Pressa i vitlöken.
  5. Tillsätt crème fraichen och den rivna osten. Häll såsen över fisken. Gratinera i ugnen i 30 minuter, kolla så att fisken är genomkokt.
  6. Skala och koka potatisen. Skala räkorna.
  7. Dekorera med räkorna och servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.