Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättagratäng med fänkål

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna.
  2. Salta och peppra fiskfiléerna. Rulla samman och lägg ovanpå grönsakerna. Häll över ostsåsen och gratinera, ca 15 minuter, i mitten av ugnen. Servera med kokt quinoa och dekorera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.