Till denna goda fiskgryta kan du använda spätta, torsk, kolja eller sej
Instruktioner
- Koka gärna fisken i en låg panna, t ex traktörpanna.
- Tina fisken. Lägg ut den på ett smörpapper och krydda med salt, peppar och fänkål.
Lägg en liten kvist dill i på varje.
- Rulla samman filéerna och lägg dem med köttsidan utåt.
- Ansa och strimla purjolöken. Skala och skiva morötterna tunt.
Fräs grönsakerna i lite smör ca 5 minuter.
- Lägg fiskrullarna ovanpå grönsakerna och häll buljong och citronsaft över.
Klicka ner smöret och låt allt sjuda på svag värme under lock ca 6-7 minuter.
- Garnera fiskrullarna med lite stenbitsrom och dillvippor.
- Kokt ris eller kokt potatis är gott till.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
4 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde denna rätt med färsk gös. Den blev underbart god.