Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättarullar på grönsaksbädd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till denna goda fiskgryta kan du använda spätta, torsk, kolja eller sej

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gärna fisken i en låg panna, t ex traktörpanna.
  2. Tina fisken. Lägg ut den på ett smörpapper och krydda med salt, peppar och fänkål. Lägg en liten kvist dill i på varje.
  3. Rulla samman filéerna och lägg dem med köttsidan utåt.
  4. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skiva morötterna tunt. Fräs grönsakerna i lite smör ca 5 minuter.
  5. Lägg fiskrullarna ovanpå grönsakerna och häll buljong och citronsaft över. Klicka ner smöret och låt allt sjuda på svag värme under lock ca 6-7 minuter.
  6. Garnera fiskrullarna med lite stenbitsrom och dillvippor.
  7. Kokt ris eller kokt potatis är gott till.
  8. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lycka11 6 maj 2012

    Gjorde denna rätt med färsk gös. Den blev underbart god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.