Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Hittade en gammal favorit-kokbok i bokhyllan "Hirams Kokbok", där detta var mitt stora favvo-receptet på -90-talet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filéerna på en skärbräda och salta dem. Låt dem ligga en liten stund och suga i sig sältan. Hacka under tiden löken och tomaterna i små tärningar och riv osten. Blanda ihop detta och lägg 1-2 tsk av detta på varje filé. Rulla ihop dem och lägg dem med skarven nedåt tätt ihop i en väl-smörad ugnsfast form. Droppa över rikligt med citron och ev vin. Lägg över det som är kvar av tomat-lök-ost-röran och ev lite mer smör. Ställ in formen i ugnen ca 30 minuter eller tills fisken är genomkokt och lite lätt gratinerad. Prova gärna med en provsticka. Servera grytan med nykokt potatis.
  2. Ugn 225'

Kommentarer (1)

  • Josses 2 augusti 2010

    Här kommer bilden

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.