Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättgratäng med krabba och hollandaise

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg spättfiléerna dubbelvikta i en ganska stor gratängform. Salta och peppra lätt. Fördela den väl avrunna krabbmixen ovanpå. Täck med hollandaisesås gjord enligt anvisningar på paketet. Gör potatismos och rör ner smör och äggula. Låt det svalna och spritsa sedan ut det runt gratängformens kanter. Ställ in på nedersta falsen i ugnen i 175 grader cirka 30 minuter. Kontrollera att fisken är färdig i mitten av formen,före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.