Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti Bolognese

 
Skriv ut

Jag tycker om när såsen är röd, mer tomatsås än köttfärssås, och med sting naturligtvis. Krydda efter din egen smak och ta måtten med en nypa salt...

Ingredienser

Instruktioner

Koka spagettin. Skala och hacka lök och vitlök. Värm oljan i en stekpanna. Fräs löken, tillsätt färsen och låt den fräsa med några min. Tillsätt tomatpuré, sambal oelek, honung och soja. Rör i krossade tomater, tabasco och rosmarin. Låt alltihop puttra ca 20 min. Smaka av köttfärssåsen med salt, peppar och paprikapulver och toppa med olivskivor.Låt spagettin rinna av. Blanda den med lite olivolja och hackad persilja. Lägg upp spagettin i en skål och häll på köttfärsröran och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.