Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti i krämig korvsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt gjorde jag av spagetti som blivit över så mängden är lite på en höft. Det blev just Txistorra-korv eftersom det var den som jag hade hemma. Gott blev det och klart godkänt av sonen. Kommentaren blev "det här kan vi ha fler gånger". Jag blev så glad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i tunna slantar och halvera dem. Skär löken i små bitar. Bryn korv och lök till de får färg och löken är mjuk.
  2. Skär paprikan i strimlor ca 5x15 mm och tillsätt i pannan. Skär spagettin korta bitar och rör ner i pannan. Salta och krydda.
  3. Låt steka ihop och häll i grädden, låt sjuda i några minuter.
  4. Om du vill ha det krämigt, rör ut mjölet med lite vatten och häll i, låt sjuda. Rör om tills det tjocknar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jorsve 15 juni 2011

    Hej! Jag missade att skriva en sak Jag skär ner spagettin i korta bitar och lägger i den efter paprikan så den kokar med resten av tiden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.