Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti med musslor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

det ska va färska blåmusslor från östersjön

Ingredienser

Instruktioner

  1. borsta & skölj musslorna noga lägg dem i ett stort täckt kok kärl häll i 2 msk olja för att få dem att öppna sig över hög värme plocka upp dem och lägg dem i ett djupt fat med spadet värm upp olja i en panna lägg i de mosade anjovisarna så de löses upp, i med den skivade svampen och vinet salta o peppra låt koka 10min koka pastan "al dente `i salt vatten blanda musslorna med den finhackade vitlöken och persiljan med svampen
  2. häll detta över pastan som du låtit rinna av blandarunt och servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thorning 26 mars 2011

    Oj-oj så gott med sältan från ansjovisen! Tog bort svampen och ökade på vitlöken . . . klockrent :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.