Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti à la Carbonara

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Så som Marguerita kunde göra den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Bryn lök och kött. Späd med vin. Låt puttra tills vinet kokat in --- * Rör ihop grädde, ost, salt, peppar. Låt smälta till en sås. * Ta av grytan. * Häll i lök/köttblandningen över spaghettin. * Rör ner ägg och klippt persilja. Rör om. * Häll över spaghettin.
  2. TIPS * Servera med sallad på tunt skivade tomater. * Strö över hackad lök på tomaterna. * Stänk över t ex italidressing, krydda med svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.