Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med aubergine och tomatsås

 
Skriv ut

Garam masala-kryddan är pricken över i:et i den här enkla pastasåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Hacka aubergine, lök och tomater grovt. Fräs grönsakerna några minuter i olivolja.
  3. Tillsätt garam masala och ketchup och låt sjuda tills pastan är klar. Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll av vattnet och blanda pastan med tomatsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.