Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med blåmusslor, vitlök och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lyxigt gott på några minuter med spagetti pronto, blåmusslor, vitlök och chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Borsta de färska musslorna väl under rinnande kallt vatten. Kasta de som är trasiga.
  2. Fräs musslorna tillsammans med vitlök i olivolja någon minut. Häll i vin och rör runt, låt koka i ca 2 minuter tills alla musslor har öppnat sig. Lyft upp musslorna med en hålslev och lägg åt sidan. Släng de musslor som fortfarande är stängda.
  3. Låt spadet koka ihop 2 minuter och smaksätt med salt och peppar. Vänd ner musselspadet, musslorna, chili och persilja i den nykokta pastan. Blanda och smaka av ytterligare en gång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.