Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med lax och rosépeppar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En både lätt- och snabblagad rätt, rosépepparn sätter sin speciella prägel på den här rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Blanda samman crème fraiche, grädde och smulad buljongtärning i en kastrull. Koka upp, sänk värmen och låt puttra i 3 min. Krydda med salt, peppar och rosépeppar.
  2. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  3. Skär laxen i stora tärningar. Vänd försiktigt ner i såsen och hetta upp. Servera till nykokt pasta. Strö över extra rosépeppar och dekorera med dill.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • annabu 16 januari 2009

    Det här var helt jättegott!! Jag köpte färsk lax och den var så god och nästan smälte i munnen.....skippade dill:en eftersom jag inte är så förtjust i det...Men som sagt. Supergott!!

  • Heisjo 3 januari 2010

    Underbart gott!! Använde mig av lätt produkter och det smakade toppen.

  • Heisjo 3 januari 2010

    Underbart gott Använde mig av lätt produkter och det smakade toppen

  • Johannahjelm 16 januari 2011

    ska man steka laxen innan, eller ska det kokas i såsen så den inte är rå?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.