Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med ruccolapesto och ricotta

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och lyxigt gott. Gör sig även kall i matlådan dagen därpå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ruccola, avocado och pressad citron till purè i mixer.
  2. Klyfta tomaterna, lägg i liten skål, häll på en skvätt bättre olivolja och lite balsamvinäger, toppa med en nypa salt och nymalen svartpeppar, och rör om.
  3. Koka spaghetti eller annan pasta al dente. Slå bort vattnet, lägg tillbaka pastan i kastrullen.
  4. Häll på ruccolapeston och veva runt tills allt blandats.
  5. Servera med tomaterna och smulad över ricottan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.