Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med snabbfräst ruccola

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett gott, smalt och snabblagat recept. Ruccola ger både mycket smak och antioxidanter och tillsammans med olivoljan garanteras du maximalt upptag av dessa. GI hamnar mellan 60 och 70. Om du vill sänka GI ytterligare kan du först låta pastan kallna under rinnande kallt vatten och när den sedan runnit av lägga den i pannan och låta den värmas upp med övriga ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka först pastan och gör sedan resten av rätten.
  2. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs vitlök och chili hastigt, tillsätt ruccola och rör om snabbt och ta genast av från värmen.
  3. Blanda ner den färdiga pastan, rör om och salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.