Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med vitlök, olivolja och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad pasta från Abruzzo på Italiens östkust. "Glenn Strömbergs favoritpasta" Mycke´mumsig och lättäten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet.
  2. Koka upp olivolja tillsammans med strimlad chili och hel vitlök. Låt puttra en stund utan att vitlöken tar färg, sila ren oljan.Slå den varm över pastan.
  3. Garnera med hackad persilja, parmesan prova även fattigmans-parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.