Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghettilåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad och prisvärd pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela baconskivorna i mindre bitar och likaså tonfisken.
  2. Skala och finhacka löken
  3. Fräs baconbitarna i en stekpanna. Tillsätt tonfisk, lök och persilja. Fräs under omrörning tills löken är genomskinlig.
  4. Strö över mjölet och späd med mjölk och grädde. Låt koka 3-5 minuter, dra av från värmen, smaka av med salt och peppar om så behövs. Rör i ägget.
  5. Lägg den kokta spagettin i en smord form. Häll stuvningen över. Lägg över de skivade tomaterna och strö över osten. Gratinera i ugn, 250 grader, cirka 15 minuter. Serveras med krispig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Legoli 19 februari 2008

    Jättegod och enkel att göra. Hade inte spagetti hemma så jag tog fullkornspasta Fusili i stället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.