Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghettiplättar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnsligt goda plättar som blir populära på middagsbordet. Ät som de är eller som tillbehör. Perfekta när du har spaghetti över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Klipp eller skär i kortare bitar. Vispa ihop ägg och grädde. Rör ner spaghetti, riven ost, hackad persilja, salt och peppar. Skeda upp lite i taget i en het stekpanna med smör. Stek 2-3 minuter per sida.
  2. Blanda grönsakerna till salladen i en skål. Pressa citron och ringla över olivolja. Salta och peppra.
  3. Servera råkostsalladen till spaghettiplättarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.