Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghettirösti med musselsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva att steka pastan, det blir jättegott tillsammans med en fyllig musselsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt den nykokta spaghettin rinna av. Smörj en bakplåt med matolja. Forma 4 platta runda kakor av spaghettin och låt dem torka lite.
  2. Ansa och skiva purjon. Kärna ur och tärna paprikorna. Låt musslorna rinna av men spara spadet. Tärna tomaterna.
  3. Fräs purjo och paprika i lite matfett tills grönsakerna mjuknar. Tillsätt tomathack, chilisås och musselspad. Låt allt koka ihop något. tillsätt musslorna och smaka av. Låt såsen bli varm men inte koka.
  4. Stek spaghettikakorna i lite matfett tills de är gyllene på bägge sidor. Bjud de nystekta spaghettikakorna med den heta såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.