Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk apelsinsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

god fruktsallad. snabb och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Skala apelsinerna och var noga med att få bort alla de vita hinnorna. Skär apelsinerna i skivor på en tallrik. Skala bananerna och skär dom i små bitar. Vänd dem i apelsinsaften på tallriken. Blanda frukten i en låg skål och häll över sherryn. Riv blockchokladen över salladen. Låt gärna salladen stå i kylen ett tag före servering. I stället för sherry, kan man hälla apelsinjuice över salladen. Variera salladen med att blanda i tex tärningar av äpple och päron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.