Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk bondomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En favorit i mitt hem. Vad man serverar till är valfritt, bara fantasin sätter gränser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisarna tunt. Jag brukar använda potatisskalaren för att få riktigt tunna skivor.
  2. Skala och hacka lök och vitlök.
  3. Fräs alltsamman i matfett på svag värme tills potatisen börjar bli mjuk.
  4. Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar.
  5. Häll över potatis och lök. Lyft omeletten runt kanterna så att smeten rinner ner.
  6. När omeletten stannat klipper man över gräslök och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.