Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spansk fisk- och skaldjursgryta

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ingredienserna till aiolin och ställ kallt. Koka upp vatten och fiskbuljong. Hacka alla grönsaker. Hetta upp smöret i en kastrull och fräs grönsakerna utan att de tar färg. Häll på buljongen och låt det hela småputtra i 15 minuter. Sila ifrån grönsakerna och häll tillbaka buljongen i kastrullen. Häll på ris och saffran, och låt det hela koka på svag värme tills riset är färdigt. Lägg i fisk, musslor, ärtor och sist räkor. Hetta upp alltsammans och servera med aioli i djupa tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.