Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk kycklinggryta med rökig paprika och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dukanvänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek först kycklingen, skinnsidan först i en stekpanna med höga kanter eller en gryta, skiva lök och paprika under tiden. Vänd kycklingen när den fått färg och tillsätt skivad lök och paprika. Låt det steka mjukt och tillsätt sedan rökt paprikapulver, några blad rosmarin, vatten och tomatkross - låt sedan koka i cirka 30 minuter.
  2. Blanda aiolin genom att ha äggulor, senap, citronsaft och riven vitlök i en skål. Vispa ihop och tillsätt olivolja droppvis samtidig som ni vispar hela tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.