Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Eftersom jag inte gillar kletig potatissallad så är den här en favorit. Mycket omtyckt av gäster också.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och koka potatisen. Lättast är att tärna potatisen innan den kokas. Skiva gurkan, tomaterna och paprikan i lagom stora bitar. Blanda dressingen o alla grönsaker + potatisen i en skål. Klar att servera. Kan ätas både ljummen o kall. Passar perfekt till grillat. Ett litet tips för att piffa till den lite extra är att strö fetaost o svarta oliver över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.