Instruktioner
Skala och skiva potatisen.
Hetta upp 3 msk olivolja i en teflonpanna och lägg i potatisskivorna.
Stek dem 5 minuter, lägg sedan i löken och stek ytterligare i 10 minuter på svag värme.
Allt skall bli mjukt men inte få färg.
Blanda i strimlad chorizo när det är någon minut kvar av stektiden.
Vispa äggen lätt tillsammans med salt,peppar och chilipulver i en bunke.
Blanda i potatis,lök och chorizo.
Hetta upp resten av oljan i stekpannan och stek på medelstark värme tills undersidan är gyllenbrun och har stelnat.
Skaka med jämna mellanrum pannan så att smeten på sidorna kommer ner i pannan.
Vänd omeletten med hjälp av ett lock eller en tallrik och stek andra sidan gyllenbrun på hög värme.
Fördela salladen på 4 tallrikar och lägg upp oliverna. Skär tortillan i 8 bitar och placera dem på tallrikarna.