Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk Skaldjurscocktail sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten lämpar sig bra som förrätt eller vickning var mycket omtyckt av mina gäster. Måste serveras omgående. Det bildas ganska mycket saft av frukten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär skaldjuren i grova bitar. Spar några till dekeration
  2. Skala och kärna ur frukten och tärna dem
  3. Tärna tomaterna Finhacka lök och chili
  4. Blanda skaldjursköttet med övriga ingredienser. Smaka av med pressad lime, salt, peppar. Bjud i glasskålar eller cocktailglas. Ät och njut !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.