Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk torsk med oregano

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torsk är en mycket tacksam råvara som gör sig bra i en mängd sammanhang. Här kryddas den med oregano och spansk peppar. Lika enkelt som gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form och lägg ut torskfiléerna i den.
  2. Skölj och finhacka den färska oreganon. Finstrimla den spanska pepparn.
  3. Smält matfettet i en kastrull och tillsätt oregano, salt och spansk peppar. Häll örtsmöret över torskfiléerna.
  4. Stek fisken i 175 grader, ca 15-20 minuter. Ös ev med fiskbuljong.
  5. Finhacka persiljan och skär citronen i skivor. Ta fisken ur ugnen och strö över persiljan. Garnera med citronskivor eller servera dem vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.