Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spanskt färsbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Istället för fylld franska

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken och smör till 37 grader, blanda i jästen, tillsätt ägg & mjöl och blanda till en dag. Låt jäsa 30 min. Bryn färsen i oljan, krydda. Bryn lök och champinjoner. Lägg undan lite av degen som ska bli som lock. Platta ut den övriga degen i en form och låt lite av degen hänga över kanten. Lägg i fyllningen och lägg på "locket", försegla med ägget och fäll över degen som hänger över kanten. Låt jäsa ca. 20 min. Grädda mitt i ugnen ca. 30 min i 200 grader
  2. Serveras ljummen med en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.