Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med ceasardressing

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ett till recept från tidningen Buffé

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort den nedre, torra delen på sparrisen. Skala och finhacka vitlöken. Mixa gräddfil, majonnäs, riven parmesanost, halverade sardeller, vitlök, vinäger och dijonsenap med stavmixer eller i en liten matberedare. Smaka av med salt och peppar. Gnid in sparrisen med olja och grilla/stek den mjuk, 3 - 6 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.