Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med knaperstekt bacon och hackad ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb lagad förrätt och himla god

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort den nedre delen på sparrisen. Förväll den kort i saltat vatten, bara tills den precis mjuknat något. Spola av i kallt vatten och låt rinna av. Blanda olja och vinäger, krydda med salt och peppar. Stek sparrisen hastigt i smör i en het panna och strö över flingsalt. Lägg sallad och sparris på fat. Toppa med hackat ägg, bacon och persilja. Ringla över dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.