Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med parmesan på ruccola-bädd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt, gott och..... Bara underbart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sparrisen i saltad vatten tills den är nästan färdig.
  2. Lägg i en form och riv över parmesanost. In i ugnen på 225 gr i 5-10 minuter
  3. Under tiden; bryn hackad vitlök i lite olja. Lägg i ruccolan och bara låt bli varmt.
  4. Lägg upp roccula/vitlök på en tallrik. Sen placerar man sparrisen med osten snyggt ovanpå.
  5. Färdigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.