- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En paradförrätt som kan förberedas innan
Instruktioner
- Skala och koka sparrisen i lättsaltat vatten med en sockebit och en citronskiva i ca 7-8 min
- linda pancettan run pilgrimsmusslorna och fäst med en tandpetare
- rensa paprikorna och lägg dem på en olivoljeinsmord bakplåt i ugnen på ca 225 grader i 10 min.
skär paprikan i små bitar
Smält smöret och olivoljan i en kastull
rör ned schlottenlöken, vitlöken, citronsaften, pinjenötterna och rör om någon minut
avsluta med att tillsätta paprikan och gräslöken
- Värm sparrisen, stek pilgrimsmusslorna ca 1 min på varje sida.
Placera sparrisen på en tallrik med pilgrimsmusslorna ovanpå. Häll vinägretten runt om och toppa anrättningen med lite rucolasallad och nyhyvlad parmesanost
Publicerat den
17 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar