Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En paradförrätt som kan förberedas innan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka sparrisen i lättsaltat vatten med en sockebit och en citronskiva i ca 7-8 min
  2. linda pancettan run pilgrimsmusslorna och fäst med en tandpetare
  3. rensa paprikorna och lägg dem på en olivoljeinsmord bakplåt i ugnen på ca 225 grader i 10 min. skär paprikan i små bitar Smält smöret och olivoljan i en kastull rör ned schlottenlöken, vitlöken, citronsaften, pinjenötterna och rör om någon minut avsluta med att tillsätta paprikan och gräslöken
  4. Värm sparrisen, stek pilgrimsmusslorna ca 1 min på varje sida. Placera sparrisen på en tallrik med pilgrimsmusslorna ovanpå. Häll vinägretten runt om och toppa anrättningen med lite rucolasallad och nyhyvlad parmesanost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.