Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med serranoskinka och ostvinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbar förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sparrisen och bryt av den nedersta delen av sparrisen. Lägg sparrisen i en traktörpanna. Häll på vatten så att det precis täcker och tillsätt salt och socker. Sjud sparrisen under lock ca 5 min. Låt sparrisen ligga kvar i kokvattnet några min.
  2. Skala och finhacka schalottenlöken. Blanda löken med vinäger, vatten och olja. Smaksätt med salt och peppar och tillsätt osten. Ta upp och låt sparrisen rinna av på en ren kökshandduk. Fördela sparrisen på tallrikar och lägg på skinkan. Ringla över vinägretten och servera genast med bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.