- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Crêps tillhör inte de maträtter som vi dukar fram alltför ofta. Vilket är synd för det är gott och kan varieras
Instruktioner
- Börja med crêpsen; blanda 1 dl mjöl och 1 dl mjök i en bunke, rör ner saltet. Smält matfett i en stekpanna eller crêpsjärn. Rör ner ägg och smält matfett i mjölblandningen. Tillsätt restan av mjölken och vispa till en slät smet. Häll ett tunt lager smet i stekpannan. Grädda bara ena sidan. Lägg upp crêpsen på rad.
Lägg på varje crêps två sparrisar, en strimla tunt skivat kycklingkött. lite fint strimlad paprika och lite riven ost.
Rulla samman varje crêps, lägg i en eldfast form och strö över resten av osten. Gratinera 5-6 minuter. Servera med grönsallad.
- Lycka till!
Publicerat den
7 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar