Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrispaj med fetaost och körsbärstomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut av vårens sparrispaj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop smör, mjöl och kesella till en deg, gärna i matberedare. Kavla ut degen och lägg i en form som är 24 cm i diameter. Låt stå kallt i 30 minuter. Förgrädda i 10 min.
  2. Bryt bort nedersta delen av sparrisen och skär resten i bitar. Förväll sparrisen i 4 minuter.
  3. Lägg sparris, tärnad fetaost och delade tomater i pajskalet. Vispa ihop grädde, ägg, salt och peppar och häll över. Grädda i 25 minuter tills äggstanningen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.