Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Special bärkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

God sommarkaka

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker till en smidigmassa. Tillsätt ägg, mjöl och till sist mannagryn blandat med bakpulver. Tryck ner degen i en rund smord form 24 i diameter helst med löstagbar kant. Sedan trycks bären (otinade om de är frysta) ner så tätt som möjligt i deg ytan Grädda kakan i 200-225 gr i 25-30 min Servera den helst ljummen med vaniljsås eller lätt tinat vaniljglass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.