Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat bollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka spenaten någon minut i lättsaltat vatten. Spola med kallt vatten och krama ur det med händerna och forma sedan till bollar. 2. Rosta sesamfrön i torr panna och låt svalna. 3. Hätta upp sesamolja i en stekpanna och fräs spenatbollarna i oljan. Rulla bollarna i sesamfrön. 4. Blanda en sås på soja och risvinäger. Vill du ha det kryddigare finhackar du en bit färskchili och blandar ner.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • a-lie 6 november 2011

    Gott och lättlagat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.