Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat Lasagne

 
Skriv ut

Utan kyckling blir det en god vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet och ställ det åt sidan. Red såsen och häll på mjölk tills den får en lagom konsistens. Häll av 40 % av såsen och ställ den åt sidan. Ställ tillbaka resterande sås på plattan och häll i spenaten. När spenaten är tinad och såsen varm. Ta den av plattan och lägg i gorgonzolan. Rör om tills den smält. Smaksätt med salt och peppar. Ta fram en stor lasagne form. Häll vitsås i botten. Lägg i lasagneplattor tills de täcker botten. Häll över 1/3 av spenaten och strö över 1/3 av kycklingen. Lägg ytterligare 2 lager med lasagne plattor och spenat och kyckling. Avsluta med lasagneplattor, resten av den vita såsen och parmesanosten. Grädda i ugn 200 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.