Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och broccolisoppa med fetaoströra

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En grön och nyttig soppa värmer i höstrusket. 385 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök och finhacka dem. Fräs i olivolja i en kastrull. Dela broccolin i små buketter, skiva stammen fint och tillsätt det i kastrullen.
  2. Fyll på med vatten och fond och låt koka 5-7 minuter tills broccolin är mjuk. Tillsätt spenaten och låt det bli varmt. Mixa soppan och smaka av med salt och peppar.
  3. Mosa fetaosten och blanda den med varg, hackad basilika och lite peppar.
  4. Servera soppan med fetaoströran och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.