Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och kikärtsbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda och saftiga kikärtsbiffar som serveras med matyoghurt och chilisås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kikärterna rinna av. Krama ur bladspenaten. Kör spenat och kikärter i matberedare. Vänd i ägg, ströbröd, riven muskot, salt och peppar. Forma till biffar och stek dem i smör.
  2. Blanda matyoghurten med sweet chilisås och servera såsen och en matig sallad till kikärtsbiffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.