Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat och laxpaj med kesella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En hälsosammare variant på spenat och laxpaj, med dinkelmjöl och kesella

Ingredienser

Instruktioner

Pajdegen: Knåda ihop alla ingredienser och låt stå svalt en stund. Tryck sedan ut i en pajform, nagga lite i botten och förgrädda på 200 grader i 10 min. Fyllning: Fräs lök och spenat, smaksätt med kryddorna, ha i kesella, keso och smula i fetaosten. Lägg skivor av laxen i pajskalet, toppa med fyllningen och vispa sedan ihop ägg och mjölk och häll jämt över. Grädda i ca 45 min på 200 grader tills stanningen stannat och pajen fått fin färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.