Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och ostfyllda smördegspiroger

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Perfekta och godaste mellanmålet, picknickmaten...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Tina bladspenaten och blanda den med vitlök, crème fraiche och riven ost. Smaka av med muskot, salt och peppar.
  3. Kavla ut smördegen och skär upp vardera ark i 6 lika stora trekanter.
  4. Klicka ut krämen och vik in hörnen mot mitten. Pensla med ägg.
  5. Grädda i 15 min eller tills de har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.