- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ta bort skinkan och det är helt vegetariskt. Orkar man inte rulla ihop till cannelonirullar, kan man ju göra lasagnevariant istället!
Instruktioner
- Tina spenaten, pressa ur vattnet och grovhacka den.
Fräs spenaten några minuter ihop med lök, vitlök och skinka.
Häll i ungefär ett halvt paket ostsås, koka ihop, salta och peppra.
Lägg fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i ugnsfast form.
Häll över resterande ostsås och strö över ost.
Gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter
i 225 °C.
- Om du använder torkade lasagneplattor behöver du koka dem cirka 5 minuter först. Var försiktig så att de inte klibbar ihop efter att du har hällt av vattnet.
Publicerat den
10 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar