Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och skinkfyllda canneloni

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ta bort skinkan och det är helt vegetariskt. Orkar man inte rulla ihop till cannelonirullar, kan man ju göra lasagnevariant istället!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten, pressa ur vattnet och grovhacka den. Fräs spenaten några minuter ihop med lök, vitlök och skinka. Häll i ungefär ett halvt paket ostsås, koka ihop, salta och peppra. Lägg fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i ugnsfast form. Häll över resterande ostsås och strö över ost. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter i 225 °C.
  2. Om du använder torkade lasagneplattor behöver du koka dem cirka 5 minuter först. Var försiktig så att de inte klibbar ihop efter att du har hällt av vattnet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.